گروه اجتماعی- شورای شهر جدید تهران که دیگر می توان وازه جدید را از روی دوش آن برداشت بیش از یکسال است که مستقر شده اما همچنان مشکلات شهری وجود دارد تا جایی که محسن هاشمی به عنوان رئیس شورا به شکل شفاف اعلام کرد که " از همه شهروندان عذرخواهی میکنم، چرا که آنطور که شهروندان جامعه انتظار داشتند با توجه به آن رأیی که به اعضای شورای پنجم دادند، نتوانستیم پاسخگوی انتظارات آنها باشیم."
به گزارش افکارنیوز، از سوی دیگر وی در گفت و گویی درباره عملکرد اصلاح طلبان که شورای شهر و مجلس و دولت را در اختیار دارند گفته " وی با اشاره به اینکه حدود ۷۰ درصد کلانشهرها و مراکز استان توسط نیروهای اصلاحطلب و معتدل مدیریت میشوند و فراکسیون امید شامل یک سوم نمایندگان می شود، افزود: اصلاحطلبان و معتدلانی که در قدرت هستند، باید بتوانند روزبهروز اثرگذاریشان را بیشتر کنند. آنچه موجب درخواستها برای اصلاح یا موجب سرخوردگی و عدم اقبال برخی از گروهها به اصلاحطلبان شده است، این است که اصلاحطلبان و میانهروها به اندازه پیروزیهایی که دارند، اثرگذاریهایشان مثبت و قابل توجه نبوده است.
محسن هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اصلاحطلبان آمادگی لازم برای داشتن چنین قدرتی را نداشتند و این قدرت، به صورت یکباره در بسیاری از شهرهای ایران به دست آمده است و از نظر عملگرایی، اصلاحطلبان کم آوردهاند. روی این نقیصه باید به صورت جدی کار شود زیرا برطرف نشدن آن میتواند به اعتماد و اقبال جامعه نسبت به اصلاحطلبان و معتدلان اثر بگذارد.
وی افزود: اصلاحطلبان و میانهروها میتوانند بگویند دولت انتظارات مردم را برآورده نکرده و در نتیجه اصلاحطلبان صدمه خوردهاند ولی هماینک اصلاحطلبان در بسیاری از شهرها در راس امور هستند. آنها هم باید به این سوال جواب دهند که چرا خودشان نتوانستهاند به انتظارات مردم پاسخ دهند؟
با گفته های محسن هاشمی دیگر مشخص است که انتظارات مردم در اداره شهر و ... از سوی اصلاح طلبان رعایت نشده و اصلاح طلبان اصلا عملکرد خوبی نداشته اند.
از سوی دیگر شورای شهر وارد موضوع اربعین و خدمت رسانی به زادران بزرگترین گردهمایی شیعیان جهان شد که تنها 12 نفر از اعضا به این لایحه یک فوریتی در شورای شهر رای دادند.
جالب اینجاست الویری به بهانه صرفهجویی در هزینهکردهای شهر و شهرداری خواستار قطع هزینههای شهرداری در جایی خارج از تهران (کربلا و مسیر پیادهروی) شده و در مقابل الویری از سوی دیگر حقشناس هم به عنوان دیگر عضو شورا با اشاره به اینکه یکسوم زائرین تهرانی هستند این اقدام را خارج از عرف ندانسته است.
سوال از آقای الویری اینجاست که خرید تبلت و خودرو که در اوایل حضور آقایان در شورای شهر انجام شد مهمتر است یا خدمت به زادران کربلا و اربعین؟
اگر حساسیت بر روی بیت المال وجود دارد چرا آنجایی که خریدهایی برای اعضای شورا صورت گرفت حساسیت وجود نداشت و در جایی که قرار است به مردم خدمت شود حساسیت بالا می رود؟