به گزارشافکارنیوز،محمدتقی حسنزاده گفت: خانوادهها باید زمینه شناخت و آشنایی را برای جوانها در درون خانواده فراهم کنند تا بتوانند همسر همکفو خود را انتخاب کند.
وی ادامه داد: داشتن اطلاعات و آموزش و شیوههای درست اطلاعرسانی نیز در این زمینه بسیار کارآمد است اما نقش مراکز همسریابی و مشاوره کمرنگ است.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: مشاوره را کسی منکر نیست ولی ساختارهای اجرایی و نیروی انسانی مراکز مشاوره هنوز روزآمد نشده است و به همین دلیل کمترین نقش را میتوانند در یک ازدواج موفق داشته باشند.
حسنزاده تصریح کرد: اگر ما بخواهیم باور جوانان را برای ازدواج تقویت کنیم، اولین گام خانواده و پدر و مادر هستند که نقش برجستهای را ایفا میکنند.
وی افزود: در صورتی که مراکز مشاوره بتوانند نیروی انسانی متخصص جذب کنند، نظام اجرایی و شیوه اطلاعرسانی را درست انجام دهند، جوانها حتما در مسیر انتخاب همسر میتوانند از راهنمایی آنها استفاده کنند.
وی افزود: نکته مهمی که باید در مراکز مشاوره ازدواج مورد دقت قرار گیرد، امنیت دریافت اطلاعات مخاطبان است. امروز همه جوانان ما آمادگی ازدواج را دارند اما خانوادهها و دولت باید آنها را تحت حمایت قرار دهند.
نقش مراکز مشاوره در ازدواج موفق جوانان
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: مراکز مشاوره به دلیل ساختارهای اجرایی ناکارآمد و نیروهای انسانی غیر متخصص، نقش کمرنگی را در ازدواج موفق جوانان ایفا میکنند.