افزایش نرخ ارز دارو فعلاً منتفی شد

 مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان دارو " href="/fa/tags/%D8%BA%D8%B0%D8%A7_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88_">غذا و دارو ، اعلام کرد که نرخ ارز ترجیحی دارو همچنان ۲۸۵۰۰ تومان باقی مانده و در حال حاضر برنامه‌ای برای افزایش آن وجود ندارد. او هرگونه تغییر احتمالی در این نرخ را منوط به تأمین منابع جبرانی و فراهم بودن زیرساخت‌های بیمه‌ای دانست.

پیرصالحی با اشاره به اینکه در بودجه عمومی کشور نرخ ارز حدود ۳۷ هزار تومان در نظر گرفته شده، تأکید کرد که با این حال دارو همچنان با ارز ترجیحی محاسبه می‌شود تا فشار هزینه‌ای به مردم وارد نشود.

وی در ادامه به طرح دارویار که از سال ۱۴۰۱ اجرا شد، اشاره کرد و گفت: تأخیر در پرداخت تعهدات دولت، به‌ویژه از سوی سازمان برنامه و هدفمندی یارانه‌ها، منجر به بحران نقدینگی در صنعت دارو شد و تولید را دچار اختلال کرد.

رئیس سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه حمایت ویژه رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت در کنار استفاده از منابع صندوق توسعه ملی در پایان سال گذشته، مانع از فروپاشی صنعت دارویی کشور شد، افزود: در غیر این صورت، بازار با کمبود گسترده دارو مواجه و صنعت دارو زمین‌گیر می‌شد.